Ring til os på   53 37 62 49 eller send e-mail på heidi-bell@malermestertomp.dk

Firmaprofil​

Om Malermester Tom P. ApS

Malermester Tom P. har eksisteret som firma siden februar 2007, hvor firmaet udelukkende bestod af mester selv. Det var egentlig planen, at firmaet skulle køres som et enkeltmands firma, men i takt med at kunderne kom til og opgaverne blev større, ekspanderede firmaet. Løbende, til det nuværende niveau, hvor der er 5 svende og 4 lærlinge ansat udover mester selv.

Vi satser på god kvalitet i vores håndværk, bruger kun kvalitets materialer, hovedsagligt Flügger produkter, men er der andre producenter, der har et bedre produkt til specielle opgaver, anvendes disse, for at opnå bedst mulige resultat.​

Vi har kun malersvende med dansk svendebrev ansat og alle har kursusbevis i stilladsopbygning og førstehjælp. Da vi påtager os vores sociale ansvar og mener det er vigtigt at uddanne lærlinge, også i en tid hvor det er svært at finde lærepladser for de unge elever, har vi konsekvent 1-2 lærlinge ansat.

Vi er medlem af Danske Malermestre

Danske Malermestre er en garantiordning for kunden, for at arbejdet er korrekt udført.​

Indhent tilbud på malerarbejde

Uanset om du har brug for et kompetent malerfirma til at male ejendomme, eller private hjem, så kan du bare tage fat i os!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaet

Malermester Tom P. Aps

Banevej 3
4180 Sorø

Klik for rutevejledning


Heidi:

Tlf.: 53 37 62 49

E-mail: heidi-bell@malermestertomp.dk 

CVR: 35871217

Hurtig navigation